Llibre d’Artista

Llibre d'Artista GAP, © Jesus Coll

Una cosa molt especial…

Sent nosaltres mateixos artistes, sabem l’important que és el teu llibre per a tu.

El nostre Llibre d’Artista, res té a veure amb els llibres digitals produïts pel gran públic. Nosaltres treballem artesanalment el teu llibre, amb materials naturals, nobles i tintes pigmentades per proporcionar la màxima permanència.

Procés de diseny

Podem ajudar-te en el disseny del teu llibre o pots confeccionar-lo tu mateix amb l’ajuda de programes com Photoshop, Lightroom o InDesign.Llibre d'Artista GAP, © Jesus Coll

¿Hi haurà text escrit?

En cas de contenir textos, recomanem revisar repetidament el text per més d’una persona amb coneixements gramaticals suficients per buscar possibles errors ortogràfics o tipogràfics.

Els programes Photoshop o Lightroom poden ser eines excel·lents per a un llibre bàsicament fotogràfic, però per obtenir la màxima qualitat en textos, és recomanable utilitzar un programari vectorial com Adobe InDesign.

¿Com es fa el meu llibre?

Després de finalitzar el procés de disseny, el llibre està llest per a la impressió. El procés és totalment manual i cada full és imprès acuradament en cada cara, d’un en un.

Seguidament, es doblegen i s’agrupen en plecs. Es procedeix a l’enquadernació d’aquests plecs, cosint i encolant-los entre si. El bloc del llibre està sota pressió durant 24 hores per a la seu total encolat.

Transcorregut el període d’assecat, es guillotina el material sobrant per deixar-ho a la seva mida final. Seguidament s’encolen: tarlatana, capçaleres, guardes i finalment les tapes, que prèviament haurem preparat amb el material de la seva elecció.

A partir d’aquest moment el seu llibre està llest per al seu ús i només queden els detalls finals com, incrustació del títol per estampació o fesa per pressió, protecció amb coberta impresa o amb caixa a joc amb el material escollit per a les tapes.

Detall Llibre d'Artista, © GraficArtPrints

 

Tarifes

 Cada llibre que produïm és una peça única, per tant, també ho és el seu preu.

Tingueu en compte que sempre es parteix de fulls individuals en format DIN A4, A3, A3+ i A2. Hahnemühle també fabrica la mida especial de 66,5 x 92 cm. per a llibres de gran format.

A tall d’exemple, detallem els costos aproximats dels processos necessaris per a la finalització d’un llibre de 64 pàgines, 38×28 cm. No s’inclouen els costos de disseny ni de retoc o optimització d’imatges.

Impressió

Doble impressió en 16 papers 100% cotó Hahnemühle Book & Album, tamany A2.
368,00 €

Enquadernació (fer endit i cosir)

Doblegar, creació de plecs, cosir, encolar, guillotinar, capsaleres, tarlatana i guardes.
50,00 €

Enquadernació (encolada, sense cosir)

Encolat de fulls individuars en “ventall”, capsaleres, tarlatana i guardes.
20,00 €

Tapes

Forrat de tapes dures en material textil o similpell, encolat i guardes.
30,00 €

Extres

A partir d’aquest punt hi ha diverses formes d’acabat més o menys luxós, com l’aplicació de relleus en sec, estampació a l’or o plata, banda protectora (dust jacket-en anglès-), caixa a joc amb el material escollit per a les tapes, etc…

Detall Llibre d'Artista, © GraficArtPrints

Relleu embossat
Llibre d'Artista GAP, © Jesus Coll

 

Presupostos

Facilitem pressupost sense cap compromís, una vegada rebem la totalitat del material necessari per a la realització del llibre (fotografies, textos, peus de foto, etc …)

FacebookTwitterInstagramPinterestVimeoYouTube