Procés

Procés Impressió Giclée

Procés Impressions Giclée. Epson Ultrachrome k3

Procés Analògic

Quan es tracta de reproduir una peça analògica (oli, aquarel·la, fotografia, negatiu o transparència), el primer pas és realitzar una digitalització.

Un cop es disposa d’aquesta digitalització en brut, s’optimitza la mateixa (nivells, contrast, detall, etc…) per obtenir un arxiu el més fidel possible a l’original. A continuació s’efectua una primera prova d’impressió, sempre amb caràcter conservador per no destruir la informació continguda en aquest arxiu. Les correccions addicionals que pugui necessitar l’arxiu a partir d’aquest moment, només es realitzaran segons criteri i instruccions del client.

La primera prova de color sempre és gratuïta. Les proves de color addicionals tenen un cost del 50%.

Procés Digital

Quan l’arxiu digital és proporcionat directament pel client, ja bé sigui una creació digital nativa o una digitalització provinent d’un original analògic, el nostre flux de treball rutinari també és realitzar una primera prova de color. Aquesta prova de color gratuïta, pot ser enviada al client per a la seva avaluació.

Si després d’avaluar la prova de color, el client creu necessari realitzar modificacions al seu arxiu, procedeix a realitzar-les i ens envia un nou arxiu per a la impressió final.

El procés de “Proves de Color” descrit anteriorment, encara que possible, gratuït i inclòs en els nostres serveis, la majoria dels nostres clients ens deleguen el criteri d’efectuar les modificacions que creguem oportunes, per a un resultat satisfactori segons la nostra experiència.

Hologrames

GraficArtPrints subminstra jocs d’hologrames de la firma Hahnemühle.

Procés Impressions Giclée. Holograma Hahnemühle

Cadascun dels jocs es compon d’un full en paper verjurat, vores barbats i fibres de seguretat UV, per a la impressió personalitzada del certificat d’autenticitat, conjuntament amb dos hologrames amb la mateixa numeració, un dels quals es col·loca preferiblement al revers de l’obra, mentre l’altre s’adhereix a l’anvers del certificat d’autenticitat.

Recomanem que cada artista personalitzi el seu propi Certificat d’Autenticitat. L’expedició d’aquest document és molt recomanable en cas de comercialització, ja que facilitarà referències per a col·leccionistes i museus, a més de proporcionar un valor afegit al treball de l’artista.

Procés Impressions Giclée. Certificats d'autenticitat © Hahnemühle

 

Muntatge en Bastidor

En la voluntat d’oferir un millor servei, GraficArtPrints també ofereix el muntatge de teles en bastidor.
 • informació
 • Procés Impressions Giclée © GraficArtPrints

   

   

  Artistes del Giclée

  Procés Impressions Giclée © GraficArtPrints

  Jesús Coll, responsable de GraficArtPrints, inspeccionant el procés d’impressió en una Epson StylusPro.

   

  Procés Impressions Giclée © Greg Gorman

  Greg Gorman, amb un retrat de l’actriu Jodie Foster i Brad Pitt reproduïda en una Epson StylusPro.

   

  Procés Impressions Giclée © GraficArtPrints

  Santi Estrany, a les antigues instal·lacions de GAP, inspeccionant la reproducció d’una de les seves obres impresa en una Epson StylusPro.

   

  Procés Impressions Giclée © Nash Editions

  Mac Holbert i Graham Nash de Nash Editions els pioners en la reproducció Fine Art Giclée de Manhattan Beach, California, amb una fotografía de Stephen Wilkes impresa en una Epson StylusPro.

   

  Procés Impressions Giclée © Joseph Holmes

  Joseph Holmes, Berkeley, California, reproduint un dels seus exquisits paisatges fotogràfics en una Epson StylusPro.

   

  Fotografies © dels seus autors i utilitzades amb autorització.

  FacebookTwitterInstagramPinterestVimeoYouTube